Kim Kardashian, despre cei care au tâlhărit-o: Niște simpli amatori

Kim Kardashian a declarat pentru poliție că tâlharii care i-au furat bijuteriile nu erau decât niște simpli amatori, lucru vizibil de la începutul și până la sfârșitul jafului, conform unor surse din anturajul vedetei, conform portalului TMZ.com.

Conform vedetei, tâlharii au acționat extrem de ezitant, i-au dat ordine contradictorii, spunându-i să intre și apoi să iasă din cada de baie și au amenințat-o cu pistolul fără niciun motiv aparent, chiar dacă Kim Kardashian nu a încercat să le opună rezistență.

De asemenea, făptașii păreau să se certe, în limba franceză, cu privire la ce urmau să facă. Uniformele de poliție pe care le purtau arătau ca și cum ar fi provenit dintr-un magazin cu costume de Halloween, fiind evident chiar și pentru un ochi neavizat că aceștia nu erau polițiști.

Hoții au folosit un rucsac pentru a transporta bijuteriile furate și s-au dovedit încă o dată niște novici, reușind să piardă, în apropierea locului în care s-a produs jaful, un colier cu o cruce din platină bătută cu diamante, realizată de Jacob & Co, în valoare de 33.000 de dolari.

Făptașii jafului au reușit să dispară (cel puțin deocamdată) cu o pradă în valoare de aproximativ 9 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel