Kim Jong-un, "atât de gras încât și-a rupt gleznele"

Presa din Coreea de Sud susține că liderul Kim Jong-un și-a fracturat gleznele, care au cedat sub presiunea propriei greutăți a nord-coreeanului.

Kim Jong-un, în vârstă de 31 de ani, a ajuns pe patul de spital după ce și-a fracturat gleznele în urma unei serii de întâlniri oficiale care l-au solicitat peste măsură. Liderul de la Phenian nu a mai apărut de luni bune în spațiul public, el fiind, de regulă, protagonistul propagandei presei de stat din Coreea de Nord.

Spre deosebire de ceilalți membri ai elitei politice nord-coreene, a căror absență înseamnă de multe ori o condamnare la moarte sau la temniță, cazul lui Kim Jong-un are legătură cu ritmul accelerat în care acesta a luat în greutate din cauza dietei nesănătoase.

Kim Jong-un și-ar fi fracturat gleznele după ce a făcut turul mai multor baze militare și fabrici încălțat cu pantofi cubanezi cu toc. Surse ale presei din Seul spun că liderul nord-coreean este păzit cu rigurozitate de gărzi de corp și că, totodată, acesta ar fi fost vizitat de un grup de medici europeni.

Panică în Coreea de Nord: ce s-a întâmplat cu Kim Jong-un

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel