Kelemen Hunor, Biroul președintelui. Cu cine vor vota maghiarii în turul doi

kelemen hunor
kelemen hunor

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale, a fost invitat de Mihai Gâdea, marți seară, în „Biroul președintelui.”

Kelemen Hunor a declarat că este conștient de șansele pe care le are la alegerile prezidențiale. Fiind întrebat, în cazul în care nu va ajunge în turul doi, pe cine vor susține etnicii maghiari, acesta a răspuns:

„Ne vom așeza, vom face o analiză, depinde de foarte multe lucruri. Vom lua și vom spune ce credem noi că ar trebui să facă electoratul nostru, ceea ce nu înseamnă că fiecare ne va asculta. Și acest lucru trebuie spus, pentru că suntem oameni sinceri”, a declarat acesta.

Citește și: Kelemen Hunor atac dur la articolul 1 din Constituție: E dificil să vorbim de relaţii de încredere cât timp ne exclude

Acesta a punctat că abia după primul tur se vor gândi la următorul pas, însă, ținând cont de faptul că se află într-o coaliție.

„Vom merge până în primul tur cu acest proiect de țară, cu acest program, după 3-4 noiembrie ne așezăm, discutăm. Desigur, un lucru care este cunoscut, nu este un secret, suntem într-o coaliție și acest lucru contează”, susține candidatul UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel