Katy Perry, victima unui hacker român

Katy-perry
Katy-perry

Katy Perry a fost victima unui atac cibernetic. Un hacker român a spart contul de Twitter al artistei și a publicat o piesă nelansată a acesteia, notează International Business Times.

"haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack” - este mesajul care a apărut pe contul lui Perry pe 30 mai. Se pare că "@sw4ylol" este un român care își făcuse cont pe această rețea de socializare cu doar câteva zile înainte. După ce a lăsat acest mesaj, el a pus o postare și pe contul său: "Who is Katy Perry” („Cine e Katy Perry”).

Totodată, hackerul a publicat fără autorizaţie o melodie nelansată a cântăreței pe SoundCloud. Piese se numeşte "Witness 1.3". Ulterior, el s-a logat pe pagina lui Katy Perry și a postat mai multe mesaje vulgare.

Utilizatorul a scris, de asemenea, "miss u baby @taylorswift13" (”mi-e dor de tine scumpo @taylorswift13”). Katy şi Taylor s-au certat în 2014, după ce Taylor Swift a dezvăluit public că piesa "Bad Blood" a fost inspirată de o ceartă pe care a avut-o cu o altă cântăreaţă care, aparent, a fost Katy Perry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel