Kanal D prezintă un nou serial fenomen: Trădarea

TRĂDAREA, la Kanal D. După ce i-a cucerit cu producții care au bătut recorduri de audiență, precum "Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii" și "1001 de nopți", Kanal D oferă publicului său, începând din 4 august, cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia - "Trădarea".

TRĂDAREA, la Kanal D. Noul serial fenomen va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

TRĂDAREA, la Kanal D. Serialul "Trădarea", al cărui succes la public a fost testat pînă acum în 15 țări, este o dramă foarte puternică, petrecută în Turcia anilor '60. Serialul a devenit cu ușurință un "hit", iar în Macedonia, producția a devenit atât de populară încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turcești în timpul zilei și în prime time, cu scopul de a reduce influența turcească în Macedonia.

TRĂDAREA, la Kanal D. Acțiunea serialului "Trădarea" se desfășoară în anii '60, când timpul părea că se scurge mai lent decât se întâmplă în zilele noastre, dar pasiunile oamenilor erau mult mai mistuitoare.

TRĂDAREA, la Kanal D. Oferind telespectatorului o adevărată călătorie în timp, serialul prezintă destinul unei familii, dificultățile pe care le întâmpină în momente de răscruce sau ce impact au deciziile părinților asupra destinului copiilor. 

TRĂDAREA, la Kanal D. În anul 1967, căpitanul de cursă lungă Ali Akarsu (Erkan Petekkaya) își petrece majoritatea timpului departe de familia sa. În lipsa lui, soția sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grijă de cei patru copii ai lor, fiind și mamă și tată pentru ei. Într-o zi, Ali se întoarce din lunga sa călătorie; toți membrii familiei se bucură de întoarcerea stăpânului casei, fara sa banuiasca faptul că viața lor se va schimba într-un mod nedorit. Ali are un comportament ciudat si o parte a vietii întunecată, necunoscută familiei sale. Doar că atmosfera armonioasă din familie se destramă în momentul în care Cemile găsește întâmplător o scrisoare în buzunarul soțului ei, care conține un secret legat de o femeie necunoscută (Wilma Elles).

Titlul original: "Öyle Bir Geçer Zaman Ki "(2010), Turcia
Actori: Erkan Petekkaya (rol Ali Kalawishu), Ayça Bingöl (Cemile), Wilma Elles (Caroline Akarsu), Yıldız Çağrı Atiksoy (Berrin Akarsu); Aras Bulut İynemli (Mete Akarsu), Farah Zeynep Abdullah (Aylin Akarsu), Emir Berke Zincidi (Osman Akarsu, la varsta de 5 ani), Gun Koper (Osman Akarsu, elev la liceu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel