Jurnalistul Ion Cristoiu susține că se retrage din presă: "M-am săturat!"

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că intenționează să se retragă din presă, după ce au apărut știri eronate care spuneau că și-a lansat o televiziune. În același timp, editorialistul s-a arătat deranjat că este înjurat de unii cititori pe forumuri.

Informații care au circulat joi în presă spuneau că Ion Cristoiu şi Vlad Pufu, directorul general adjunct al televiziunii de ştiri B1 TV, au primit licența necesară lansării unei televiziuni regionale numită Focus Tv.

"Și ăia puteau să mă sune măcar pe mine, în cazul de față. Am înțeles de la Mediafax, care a intoxicat toată presa, și, încă o dată, este o chestiune care nu corespunde realității și puteau, cel puțin, să mă sune măcar pe mine, pentru că pe mine mă trec acolo. Nu e nimic adevărat. Când s-a rupt Evenimentul Zilei, unul dintre cei cu care am lucrat, Vlad Pufu, s-a dus la Buzău și acolo a lansat un ziar. Nu mai țin minte dacă eu i-am dat bani sau dacă am intrat și eu ca acționar. Între timp, eram acționar majoritar, i-am vândut și sunt acționar minoritar, și habar nu am ce se întâmplă acolo. Nu obțin niciun profit, nu am nicio treabă. Dar m-am săturat și o să vând acțiunile alea, pentru că primul vânat de acolo sunt eu. La un moment dat am înțeles că au făcut o licitație. Toată lumea mi-a sărit în cap, mie, nu lui Vlad Pufu (…) În cazul de față, a venit Vlad Pufu și m-a pus să semnez pentru prelungirea licenței anterioare. Și m-am trezit acum că eu fac televiziune regională. Încă o dată, habar nu am. Vă anunț solemn că le scot la vânzare. M-am săturat”, a declarat Ion Cristoiu în ediția de joi a emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Dragoș Pătraru, Starea Nației: Dare de mită și de mir - VIDEO

Jurnalistul spune că s-a "plictisit" să fie înjurat de "toți dobitocii", motiv pentru care vrea să se retragă curând din presă.

"Nu am nicio treabă în cazul de față. Nu știu, habar nu am. Ce televiziune regională? M-am săturat și o să mă și retrag săptămâna viitoare din presă, m-am plictisit să mă înjure toți dobitocii la Evenimentul Zilei. M-am săturat. Nu știu. Scriu la Evenimentul Zilei și mă înjură 200 de inși de mamă, în fiecare zi. M-am săturat. Nu mai vreau. M-am săturat", a mai spus Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel