Jurnalistă, dezvăluire bombă: Unde a fost MRU de dimineață

Președintele Klaus Iohannis  a afirmat, în prima declarație după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la SIE, că acesta nu i-a înmânat demisia personal din cauza situației medicale, acesta fiind și motivul demisiei. 

”Aceasta declaratie a lui KWI arata in mod clar prapastia dintre cei doi si sa explic de ce. Sursele mele din mediul academic mi-au declarat ca MRU a mers azi dimineata la Facultatea de Istorie, acolo unde este profesor, pentru a depune o serie de referate pentru niste doctoranzi de-ai lui. Daca a putut merge la Universitate, ar fi putut merge si la Cotroceni. Tot dimineata, a anuntat conducerea facultatii ca a demisionat de la SIE. Repet, ca a demisionat, nu ca va demisiona. De partea cealalta, presedintele Iohannis a spus ca a primit demisia lui MRU la pranz. Probabil prin curier din moment ce spune ca nu i-a fost inaintata personal. Avand in vedere ca pozitia de sef al SIE este direct subordonata presedintelui tarii, daca relatia dintre MRU si KWI nu ar fi fost in mod clar deteriorata, MRU si-ar fi prezentat personal demisia. Nu a facut asta”, a scris jurnalista Emilia Șercan pe Facebook

Ea a adăugat că ”Era putin trecut de ora 12,00 cand eu am aflat de aceasta demisie si, ca sa o confirm, am sunat la Cotroceni, unde nu se stia nimic. Am asteptat vreo ora, dupa care am inceput sa sun mai multe persoane din Facultatea de Istorie, care mi-au confirmat ca MRU a fost de dimineata acolo si ca a anuntat decanul, care e o doamna, ca a demisionat. Dupa asta am revenit cu telefoane la Cotroceni, insa lumea intrase deja in sedinta”.

”E normal să primim niște explicații pe bune”

”Revenind, daca MRU a mers azi la facultate, dar nu a mers la Cotroceni, putem trage concluzia ca relatiile dintre el si presedinte sunt deteriorate iremediabil. Presedintele a invocat "motive medicale" pentru a gasi o scuza in fata camerelor de luat vederi, insa cand toate evidentele arata altceva, cred ca normal ar fi sa primim niste explicatii pe bune. Fie de la MRU, fie de la KWI”, a conchis Emilia Șercan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel