EXCLUSIV  Jurnalistă Antena 3: I-am zis lui Sorin Oprescu că m-am îndrăgostit de el

Mirela Voicu, realizatoarea emisiunii "Voi cu Voicu" de la Antena 3, a povestit pentru DC News cum era presa pe vremea când nu existau decât mașini de scris.

Jurnalista a debutat în presă în urmă cu mai bine de 20 de ani.

"Am început să scriu pe o mașină de scris. La început nu aveam nici pagere, nici telefoane, evident că nici Facebook! Aveam niște stații de transmisie. Fiecare stație avea o secție și ni se dădea în funcție de evenimentul la care mergeam astfel încât să putem comunica. Scriam cu pixul, cu mașina de scris, fără telefon mobil, fără pagere, fără tablete și așa mai departe și uite că nu suntem așa cretini. Te puneai și citeai. Noi mai citeam pe vremea aia... și nu postări de pe Facebook, ci cărți, de-alea cu pagini", ne-a povestit Mirela Voicu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mirela Voicu (Antena 3), despre ziua care i-a schimbat viața: M-am dus de rușine

"Pentru mine, dacă am un pix și o hârtie, pot să stau ore întregi fără să mă plictisesc. Mie îmi place să scriu și cred că îmi iese. Probabil dacă m-ar închide cineva într-un cazino, nu m-aș descurca să joc la ruletă, poate doar m-aș uita. Nu aș avea curaj să pariez, dar dacă îmi dai un pix și o hârtie, pot să stau oriunde ore întregi și fără telefon, și fără tabletă și fără televizor", ne-a mai spus jurnalista.

Mirela Voicu este mereu cu zâmbetul pe buze. Invitații săi de la "Voi cu Voicu" nu pot sta prea mult în studio fără să râdă: "Așa am fost de mică, foarte veselă și dezinvoltă. Îmi place să văd oameni că râd. Îmi place și mie să râd. În orice lucru există o parte de amuzament. Important este să gândești pozitiv pentru că ceea ce dai aia primești! Faptul că ești vesel face bine și ție, dar și celor din jur. Plus că în ultima vreme noi suntem triști, măcinați, săraci, dezbinați și eu cred că umorul ne poate uni. Să fim noi, ca popor, altfel. Cred că este unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume... să vezi un om râzând".

[citeste si]

Jurnalista se pricepe și la farse. Mirela Voicu ne-a povestit un moment savuros cu fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, petrecut cu mai mulți ani în urmă.

"Am făcut două farse tari. Una cu fostul prefect al Capitalei, Ovidiu Grecea, iar cealaltă farsă a fost cu Sorin Oprescu. Ne cunoaștem foarte bine, suntem prieteni de mult timp. Brusc i-am zis că m-am îndrăgostit de el, moment în care a înnebunit. Zicea că o sună mama și că am înnebunit. Au fost două momente reușite", ne-a zis jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel