Jurnalist Antena 3: Ponta supraviețuiește ca Băsescu

Jurnalistul Adrian Ursu este de părere că fostul premier Victor Ponta supraviețuiește pe scena politică la fel ca Traian Băsescu.  

”Clasa politică din momentul de față e cea mai bleagă pe care a avut-o România. Eu nu am văzut o adunătură de momâi în partidele politice din România așa cum constatăm acum. Nu mai există plan, competiție, soluții reale, nu mai există preocuparea de a demonstra că ești în stare să faci ceva pentru zisa țară pe care vrei s-o conduci. Victor Ponta a simțit asta”, a spus Adrian Ursu la Antena 3. 

Întrebat ce va face Victor Ponta cu procentul mare de încredere, jurnalistul Antena 3 a răspuns că va transforma procentele ”în capital în folosul său, fie în interiorul PSD, fie într-o combinație politică”.  Adrian Ursu nu a făcut referire la PRU, pe care-l consideră un experiment penibil, care pute de stele pe umăr, fiind ”o unitate mică de încercare”. Jurnalistul este de părere că Victor Ponta ar urma să facă parte dintr-o altă construcție, cu condiția unei aglutinări suficient de importante. 

”Victor Ponta, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu sunt singurele voci vii din politica românească. Restul e tăcere, una bleagă” susține jurnalistul Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel