Judecătorul Stan Mustață, atac cerebral în arest

Stan Mustata
Stan Mustata

Judecătorul Stan Mustață, acuzat de Laura Codruța Kovesi că ar fi încercat să tergiverseze dosarul lui Dan Voiculescu, a suferit un atac cerebral în arest. 

Stan Mustață este în spatele gratiilor de la sfârșitul lunii aprilie, când a fost acuzat de procurori că ar fi luat bani pentru soluționarea favorabilă a unor dosare. 

Avocatul judecătorului, Lorette Luca, susține că Stan Mustață a suferit un atac cerebral în arest: "Un cheag de sânge a blocat o arteră şi doar intervenţia foarte promptă a colegilor de cameră şi, evident, a gardianului de serviciu a reuşit să-l aducă în stare de funcţionare".

În 11 august, şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi susţinea într-un interviu, că Stan Mustaţă ar fi încercat să tergiverseze procesul lui Dan Voiculescu: "A fost un moment important în cursul dosarului faptul că un judecător suspectat de fapte de corupţie nu a mai participat la judecarea acestui dosar, el a tot tergiversat judecarea procesului şi a acceptat excepţiile etc. Deschiderea dosarului faţă de Stan Mustaţă nu a avut legătură cu modul în care judeca dosarul Voiculescu. E adevărat că în cazul monitorizării care s-a făcut a rezultat că acest judecător s-a antepronunţat pe acest dosar şi spunea că vrea amânarea dosarului după decembrie 2014. Exista riscul ca acest judecător să nu-l termine niciodată". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel