JOE COCKER A MURIT. Mesajul transmis de Radu Tudor

Joe Cocker s-a stins din viață luni la vârsta de 70 ani. Marele cântăreț a murit din cauza  complicațiilor generate de cancerul pulmonar.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Mărturii cutremurătoare despre Sobaru. "Ce s-a întâmplat întrece imaginația oricui"

Radu Tudor regretă moartea lui Joe Cocker. Jurnalistul Antena 3 a povestit un episod petrecut în 2007 al cărui protagonist este regretatul artist.

"August 2007. "Summer in the city", cum spune unul din faimoasele cântece ale lui Joe Cocker. Eram la Nisa în concediu. Îl văd pe marele Joe la micul dejun. Mă iau deodată căldurile când îmi dau seama că nu greșesc în privința identității. Devin brusc bucuros și agitat. Mă ridic de 5 ori de la masă pentru a lua tot felul de nimicuri de pe bufet. Doar ca să-l vad din nou.

Îmi veneau în minte absolut toate piesele sale geniale : "Night calls", "You can leave your hat on", "Unchain my heart", "Don't let the sun go down on me" și multe altele.

Sunt emoționat și totuși îmi iau inima în dinți. Când pleacă de la micul dejun, înainte de a intra în lift spre cameră, îl abordez : "Maestro, can I have a photo with you?". Îmi răspunde amabil și nonșalant : "Of course!". Îmi bate inima ca unul cal în galop.

Soția mea ia aparatul foto și ne face fotografia. Marele Joe urca în cameră. Mă uit în display-ul aparatului foto. Aveam ochii închiși. De emoție. Goodbye, Joe Cocker ! Rest in peace. Your music will live forever !", a fost mesajul transmis de Radu Tudor pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel