Jocuri de celebritate, sezon nou. Locul unde românii pot câștiga bani

Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt mai pregătiți ca oricând să dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate! Din 22 februarie, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați să râdă pe cinste alături cei trei și invitații lor speciali.

Sufrageria lui Bobonete a fost pregătită până la cel mai mic detaliu pentru a găzdui o listă impresionantă de celebrități și multe probe noi, care să le pună în dificultate și să le dea noi motive de distracție pentru a ajunge în runda finală. În plus, sunt puși la bătaie și bani. Despre ce este vorba veți vedea la Pro TV.

'Abia aștept să înceapă noul sezon să vedeți și voi cât de tare am râs și ne-am distrat! Mă bucur mult că oamenii care ne trec pragul sunt deschiși și s-au obișnuit cu formatul. Au înțeles că emisiunea aceasta este distracție pură! Vin cu sufletul deschis și sunt gata pentru orice provocare!', a declarat Octavian Strunilă.

[citeste si]

'Mai e puțin și începem noul sezon la care am muncit foarte mult, dar ne-am distrat și mai mult! Avem invitați numai unul și unul, care și-au lăsat inhibițiile la ușă și au intrat în jocul nostru total. Ce a ieșit acolo, vedeți de pe 22 februarie.', a declarat Paul Ipate.

La două mâini, Mimează dacă poți, Ce ai în program?, Tutuet, Vezi ce spui!, sunt doar câteva dintre probele care le vor da bătăi de cap vedetelor și vor stârni hohote de râs, din 22 februarie, numai la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel