JO 2016. Cristina Neagu, primele declarații la revenirea în România

Cea mai bună jucătoare de handbal a României, Cristina Neagu, a declarat la revenirea în țară de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro că și-a dorit foarte mult o medalie olimpică, dar acest lucru era posibil doar dacă toate jucătoarele erau 100% în fiecare meci. 

România, învinsă în grupe de Angola, Brazilia și Norvegia, a ratat calificarea în sferturile de finală. 

Nu ne așteptam la acest rezultat. Ne doream și nici nu ne gândeam că nu o să ieșim din grupă, să jucăm sferturi de finală. Din păcate asta e situația. A trecut o săptămână de când am ieșit din competiție, au fost destule zile de dezamăgire și supărare dar trebuie să mergem mai departe. Pentru fiecare urmează acum competiții la club, alte provocări, trebuie să ridicăm capul și să mergem mai departe. Eu nu am simțit nicio presiune, îmi doream foarte mult o medalie, m-am pregătit toată vara numai cu gândul acesta.

Din păcate a fost acel meci pierdut împotriva Angolei, iar meciul cu Brazilia a fost așa o continuare a stării în care ne aflam după meciul cu Angola. Ne-am trezit destul de târziu, am câștigat două meciuri importante, împotriva Muntenegrului și Spaniei, nu am avut însă puterea nici psihică și nici fizică să obținem un punct împotriva Norvegiei și am ieșit din competiție.

Nu sunt multe de spus, sunt însă multe lucruri de analizat. Nu pot să spun acum de ce am pierdut în fața Angolei și de nu am ieșit din grupă. Primele două meciuri au fost negre, pot să zic un dezastru, a declarat cea mai bună jucătoare a lumii, conform realitatea.net.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel