Izaura Anghel: "Bătrânul de la Bucureşti" nu este Traian Băsescu

Declarație surprinzătoare a Izaurei Anghel, privind indentitatea "bătrânului de la București", care apare în dosarul Bercea-Băsescu. "Nu există niciun Costică Alexandru. "Bătrânul de la Bucureşti" este nimeni altcineva decât... ".

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, susține o variantă total diferită de cea a fratelui său, Băsică, privind identitatea "bătrânul de la Bucureşti".

"Domne, dumneavoastră nu-nţelegeţi că noi, la telefon, când vorbea tata cu mama mea de «bătrânul», «bătrânul» era Mircea Băsescu! Nu există niciun Constantin (n.r. - Costică) Alexandru". "Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună", a declarat Izaura Anghel pentru ziarulring.ro.

Citește și Pavel Abraham: M-a sunat "Bătrânul de la București". Este TERORIZAT

Deși i s-a explicat Izaurei că totuşi Traian, nu Mircea Băsescu, este fratele mai mare/"mai bătrân" şi că, pe de altă parte, Traian, iar nu Mircea, locuieşte la Bucureşti, Izaura a insistat cu dezvăluirea: "Nu ştiu eu că Traian este mai bătrân decât Mircea? Dar noi ziceam «bătrânul de la Bucureşti» pentru Mircea, nu altul. Aşa îi ziceam noi. Constantin Alexandru ăsta din Bragadiru e minciună. Poţi (sic!) să căutaţi şi toată România şi nu găsiţi".

Afirmațiile Izaurei Anghel sunt surprinzătoare în contextul în care fratele său, Băsică, are o altă ipoteză. Acesta i-a transmis avocatului Pavel Abraham datele "bătrânului de la București" - vârstă, afaceri, maşină Q7 și porecla "Costică Naşul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel