Ivan: Aștept ca Udrea să treacă pe la DNA

ivan
ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, spune, referitor la acuzațiile de corupție pe care DNA i le aduce liderului PMP Florin Popescu, că așteaptă ca justiția să-și facă treaba indiferent de culoarea politică a celor anchetați.

Social-democrații, în frunte cu Victor Ponta, au declarat după reținerea pentru 24 de ore a primarului Radu Mazăre că procurorii vizează cu predilecție membri ai PSD, dar nu acționează în cazul celor din partidul Mișcarea Populară, înființat de președintele Traian Băsescu. Pesediștii dădeau exemplul lui Gheorghe Ștefan, democrat-liberalul care a trecut la Mișcarea Populară, transfer care, spun liderii PSD, l-a scăpat de problemele penale.

Cătălin Ivan a declarat pentru DC News că nu comentează cazul lui Florin Popescu, subliniind însă că există de doi ani de zile pe masa procurorilor plângeri penale cu privire la prejudicii de zeci de milioane de euro făcute în perioada guvernării PDL, pe care s-a așternut praful.

"Aștept ca dna. Udrea să treacă măcar o dată pe la DNA, pentru că are multe explicații de dat", a arătat Ivan în acest context.

Citește și: DNA cere arestarea deputatului PMP Florin Popescu


El a adăugat că "justiția trebuie să fie oarbă, legată la ochi" și "să-și facă treaba indiferent de culoarea politică a celor pe care îi anchetează".

Direcția Națională Anticorupție a cerut, miercuri, aviz Camerei Deputaților pentru arestarea deputatului Florin Popescu, membru al Partidului Mișcarea Populară. Procurorii îl acuză pe Popescu că și-a folosit influența de președinte al filialei PDL Dâmbovița și a cerut administratorului unei firme 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 de lei, pe care urma să le ofere alegătorilor în cadrul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel