Iuliana Tudor a câștigat pentru a doua oară premiul A.P.T.R.

Iuliana_Tudor
Iuliana_Tudor

Iuliana Tudor și echipa “O dată-n viață” de la TVR 1 au câștigat pentru a doua oară premiul A.P.T.R. pentru cea mai buna Emisiune Muzicală. Iuliana, alături de producătorii Elise Stan și Titus Munteanu, și-a ridicat premiul aseară, în cadrul Galei Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România, care s-a desfășurat la Teatrul Național București.

Inspirată de Mircea Badea, care a ridicat un premiu în numele lui Victor Ciutacu chiar înainte ca ea să urce pe scena să-și primească trofeul, Iuliana Tudor a spus în discursul de mulțumire: “Anul viitor voi înscrie în competiția A.P.T.R. ediția de la <O dată-n viață> care îi va avea protagoniști pe Mircea Badea, Mihai Gadea și Victor Ciutacu”. Declarația i-a luat prin surprindere pe jurnaliștii antenelor, dar a stârnit amuzamentul și apalauzele publicului, care și-a imaginat imediat cum ar arăta cei trei în costum popular, căntând și dansând pe muzica folclorică.

TVR și-a adjudecat aseară 15 premii A.P.T.R. acordate celor mai bune producții de televiziune ale anului 2010. Printre aceastea, Dan Bittman a ridicat premiul pentru Divertisment câstigat cu emisiunea „Dănutz SRL”, Luca Niculescu a fost premiat cu distincția “Cea mai bună Emisiune Magazin” pentru „Fără frontiere” de la TVR 1, iar "Reportajele Jurnalului", o rubrică nouă a Telejurnalului de la TVR 1, a luat premiul pentru Reportaj de jurnal, cu "Românul din Brigada Gurkha" realizat de Alina Grigore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel