Urmărește emisiunea live


Iulia Vântur și Salman Khan: "Ne-a dat binecuvântarea"

iulia vantur
iulia vantur

Întoarsă recent din India, Iulia Vântur mărturisește că și-a mai împlinit un vis. Și-a prelungit concendiul în India pentru ca ea și Salman Khan să îl viziteze pe Dalai Lama, liderul budiștilor din Tibet. 

Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea", Iulia Vântur a vorbit despre vizita pe care a făcut-o împreună cu Salman Khan acasă la Dalai Lama. Șeful spiritual al Tibetului a binecuvântat relația dintre cei doi. "Ne-a dat binecuvântarea. Mi-a zis: Fiica mea, ești pe drumul cel bun", a afirmat Iulia în direct.

Recunoaște că într-adevăr s-a simțit binecuvântată în fața lui Dalai Lama și vede în liderul budiștilor inocența unui copil. "Are puritatea și inocența unui copil. Te simți binecuvântat în preajma lui. El încearcă să ducă o campanie împotriva agresivității. Vrea să vină schimbarea din noi și apoi va veni și de la cei din jurul nostru.", a spus Iulia în emisiunea "Vorbește lumea".

Deși își dorește un copil, Iulia Vântur nu consideră căsătoria un criteriu pentru a fi cu adevărat fericit. "Îmi doresc un copil. Nu îmi doresc să fiu măritată, îmi doresc să fiu fericită. Nu spun că nu mă voi mărita niciodată, dar ăsta nu e criteriu pentru mine, pentru a fi cu adevarat fericită.", adaugă Iulia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel