Iulia Albu, indignată de ținutele principeselor noastre la Ziua Regelui

Fashion-editorul Iulia Albu s-a arătat dezamăgită de ținutele purtate, în urmă cu câteva zile, de Principesa Margareta și de cele patru surori ale sale, la manifestările organizate la Castelul Peleș dedicate împlinirii a 150 de ani de monarhie în România.

 
 

unde a avut loc  a avut loc cel mai asteptat eveniment al anului organizat de Familia Regala

"Din păcate, în România nu există un cult al pălăriilor, ci mai degrabă al purtării de pălării copiate după diverse case celebre de afară. (...) România nu are o tradiție în ceea ce privește purtarea pălăriilor, însă ocaziile ca aceasta (n.r. Garden Party de la Castelul Peleș) sunt întotdeauna un prilej de amuzament și de ce nu un rimender trist al educației vizuale precare făcută totalmente iresponsabil de câteva fătuci intitulate stupid redactor șef al unor reviste glossy.

La capitolul vestimentar, lipsurile sunt evidente, nu cred că este cazul să se stagneze în această zonă de cumetrie de la țară. Croiul prost, cromatica complet lipsita de imaginație și accesorizarea monstruoasă conturează un tablou trist ce nu are nici o legătură cu o Casă Regală. Deși sunt un fan declarat al monarhiei, nu pot remarca lipsurile evidente pe parte de imagine din acest moment", a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel