Iulia Albu, despre ţinutele purtate de Carmen şi Klaus Iohannis la dineul Casei Regale

Ținutele purtate de cuplul prezidenţial la dineul dat de Casa Regală la Castelul Peleș au fost comentate de fashion-editorul Iulia Albu.

Cu ocazia aniversării a 66 de ani a Principesei Moștenitoare Margareta, Casa Regală a oferit un dineu la Castelul Peleș. Printre invitați s-au aflat și președintele României, Klaus Iohannis și soția sa, Carmen.

La eveniment, preşedintele României a purtat un costum impecabil, în timp ce prima doamnă a României a ales o rochie lungă şi elegantă, de culoare albă.
Într-o emisiune de televiziune de la Kanal D, Iulia Albu a luat la puricat ţinutele purtate de cuplul prezidenţoial.

Citește și: Klaus Iohannis şi soţia sa, la Peleș. Meniu regal la aniversarea Principesei Margareta-FOTO

"Sunt un fan declarat al lui Klaus Iohannis. Se vede că a slăbit, dar atunci când slăbim trebuie să ne ajustăm costumele în funcţie de siluetă. Mâneca hainei este prea lungă. Nu mă dă pe spate costumul. E bine că a ales pantof negru", a comentat fashion-editorul despre ţinuta purtată de preşedintele României.

"Doamna Carmen Iohannis are o siluetă perfectă. Nu ştiu cum face să arate aşa. Totul e bine, văd o rochie croită corect. Eu înţeleg aplombul de încuraja industria românească. Am putea, însă, să apelăm la un designer. Oricât de mult mi-ar plăcea ea în general, o rog să apeleze la un designer. E o rochie croită corect. Îi recomand să îşi aleagă un student sau un masterand pe care să îl promoveze", a afirmat fashion-editorul în ceea ce o priveşte pe prima doamnă a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel