Iubitul fiicei lui Vadim, reacție după afirmațiile Oanei Zăvoranu

La nicio lună de la decesul lui Corneliu Vadim Tudor, Oana Zăvoranu a făcut declarații uluitoare despre drama pe care ar fi trăit-o politicianul din cauza relației pe care fiica sa Eugenia o are cu un tânăr. Contactat telefonic de cancan.ro, tânărul a declarat că se află într-o relație cu mezina lui Vadim, dar a refuzat să comenteze "tâmpeniile din capul altora".

Oana Zăvoranu a declarat că relația fiicei lui Vadim, Eugenia, cu tânărul Tibi l-a distrus pe "Tribun" tânăra fugind de acasă cu câteva săptămâni înainte de decesul tatălui ei.

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit ce l-a distrus pe Vadim înainte de moarte

Potrivit sursei citate, Tibi, student la Academia Națională de Educație și Sport, lucrează și ca antrenor de fitness, iar apropiații săi spun că este extrem de liniștit.

Atât Jeni, așa cum este alintată Eugenia, cât și Tiberiu au unele postări pe paginile lor de Facebook prin care anunță că sunt împreună.

Dacă Jeni, în vârstă de 21 de ani, anunța pe 5 august că se află într-o relație, pe 29 septembrie, după moartea fostului europarlamentar, Tiberiu a avut o dedicație pentru iubita lui, tot pe Facebook: "Forever with you", mesaj care însoțea o fotografie sugestivă cu ei doi ținându-se de mână.

Contactat telefonic de cancan.ro, Tibi a declarat: "Da, așa este, suntem împreună și nu ne ferim, nu avem de ce. Nu comentez tâmpeniile din capul altora, atât vreau să spun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel