ISTERIE după un video cu Mircea Badea. "Este real, așa a fost"

Un video cu Mircea Badea a fost distribuit miercuri masiv pe Facebook.

Este vorba despre un filmuleț realizat de TVR pe vremea comunismului. Mircea Badea a povestit că s-a amuzat văzând cum a "explodat" Facebook după ce internauții au distribuit clipul.

"Mă amuză cum limbricii încearcă să facă o prostie. Să vă povestesc. Pe vremea lui Ceaușescu, dacă te duceai la grădiniță, erai șoim al patriei și aveai uniformă. Când te duceai la șoală deveneai automat pionier. După aceea, la liceu, te făcea utecist. Surpriză... am fost pionier... wow! Eu, din clasa întâi până în clasa a VIII-a, am avut doar medii de 10. Nu cred că am avut în primii ani de școală nouă note de 9. S-a întâmplat, e real. După ce am intrat la liceu, mi-am băgat picioarele. Pe vremea lui Ceaușescu, copil fiind, puteai să faci două lucruri: să te joci fotbal în fața blocului sau să citești, altceva nu aveai ce face, nici jucării nu erau. Eu citesc de la patru ani. Nu aveai ce să faci altceva. Nu erau tablete, telefoane etc. Pe atunci, ori citeai, ori te uitai pe pereți.

[citeste si]

Când TVR voia să facă anumite reportaje despre cum învață pionierii, îi căutau pe cei mai tari, se duceau în școlile muncitorești.. (...) Fiecare clasă avea trei comandanți de grupă. Fiecare clasă avea și un comandant de detașament. Când venea TVR să facă filmulețe despre învățat, erau aleși să apară în video copiii frumoși și deștepți. Cartianu a spus că toți am fost pionieri, dar nu pe toți ne dădeau la televizor. Da, așa e, dar hai să îți explic de ce nu te-au dat și pe tine pe atunci la televizor: învățai prost și erai urât. Eu eram un copil frumos", a zis Mircea Badea la emisiunea "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel