Isteria clovnilor, care a făcut ravagii în SUA, a ajuns în Germania

Clovn
Clovn

Persoane deghizate în clovni au semănat teroare în Statele Unite ale Americii. Unii sperie oamenii de pe stradă, fără a-i ataca, alții sunt înarmați, atacă și jefuiesc trecătorii și chiar fură din locuințe. Mai mulți clovni au murit, pentru că această mișcare a stârnit revolta oamenilor care nu se mai simt în siguranță. 

Fenomenul ar fi ajuns pe continentul european. Sâmbătă, în Duisburg, un bărbat de 30 de ani a fost atacat cu o bâtă de baseball metalică de un clovn, pe care îl certase că sperie copiii. Tot sâmbătă, o persoană costumată în clovn a sărit din tufișuri și a speriat un biciclist în vârstă de 21 de ani. Acesta a suferit un accident și a avut nevoie de îngrijiri la spital. Vineri, în Cologne, un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost rănit de o persoană costumată în clovn care l-a atacat cu un cuțit, potrivit Agerpres

Joi, în Rostock, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost agresat cu o bâtă de baseball de o persoană deghizată în clovn și a suferit mai multe contuzii, conform poliției locale, arată AFP. Evenimentul a marcat prima agresiune de acest tip în Germania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel