Iris are patru luni și o boală cumplită. Împreună putem să o ajutăm

O cheamă Iris, are patru luni, și suferă de o boală cumplită: fibrosarcom infantil / congenital, în "traducere" cancer.

Are un zâmbet tare frumos, niște părinți tineri care o iubesc și au grijă de ea și nimic nu părea că ar ascunde o tragedie. Din păcate, micuța are nevoie de ajutor. Medicii din România au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar problemele s-au agravat, iar Iris are nevoie să intre pe mâinile doctorilor din străinătate. De altfel, este singura ei șansă la viață, doar că prețul este foarte mare. 

Iris s-a născut cu o tumoră pe coapsa stângă și a fost diagnosticată cu cancer Fibrosarcom Infantil/congenital. A suferit deja o intervenție chirurgicală când a fost scoasă cea mai mare parte din tumoră.

Acum, boala a recidivat și a apărut o gâlmă și pe burtă, nu doar în zona operației, așa că va suferi o a doua intervenție chiar vineri. După rezultatul biopsiei, părinții vor trebui să plece cu micuța în Franța, Germania, Austria sau Italia pentru tratament deoarece nu au mai fost întâlnite astfel de cazuri în România.

Pentru a putea sta acolo o perioadă și a plăti tratamentul, părinții fetiței - Mihai și Irina Bratosin au nevoie de bani. Costurile intervenției și tratamentului sunt foarte mari.

"Maine e o zi grea pentru noi, micuta noastra va fi operata din nou dar de data asta suntem mai puternici si optimisti vazand cati oameni minunati avem alaturi de noi. Va multumim pentru acest lucru! In zilele urmatoare o sa aflam catre ce clinica vom merge si ce costuri vor fi cu tratamentul, sau daca va necesita alte interventii chirugicale. Nu stim in acest moment aceste date deoarece toata aceasta situatie a degenerat in ultima saptamana cu o violenta neintalnita pe specialistii din Institutul Oncologic Bucuresti cat si pe cei din Spitalul Marie Curie. Din discutiile avute astazi cu medicul oncolog care s-a ocupat de micuta, in tara nu stiu cum pot gestiona aceasta situatie in conditiile in care acesta boala este foarte rara. Specialistii oncologi pediatrii din tari precum Italia, Belgia, Franta, Austria, Germania vorbesc de reusite in peste 90% din cazuri, unde pacientii se vindeca complet. Sincer, in cazul micutei Iris, nu stim un pronostic real.

Va multumim din suflet pentru toata sustinerea si stim ca doar cu ajutorul vostru vom reusi!
Va rog dati share si spuneti 2-3 cuvinte despre noi, despre cat de mare este nevoia noastra de a-i oferi un viitor! IMPREUNA PUTEM!
Daca ne puteti ajuta, o puteti face intr-unul din conturile:
IBAN Beneficiar: RO97INGB0000999901446987
Moneda: RON
Nume Beneficiar: Mihai Bratosin
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU
IBAN Beneficiar: RO25INGB0000999906495193
Moneda: EUR
Nume Beneficiar: Mihai Bratosin
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU", a scris tatăl fetiței pe Facebook.

Mai multe detalii despre acest caz, dar și documentele doveditoare le puteți consulta AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel