Irina Columbeanu, tablouri expuse la o galerie de artă. Care a fost reacția lui Irinel Columbeanu

Irina, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a reușit performanța, ca doar la opt ani, să-și expună operele într-o galerie de artă.

De mai bine de trei ani, Irina Columbeanu urmează și cursurile unei școli de pictură, ea fiind foarte talentată în acest domeniu, conform libertatea.

”Irina a început să deseneze singură, apoi, cu acordul ei, am înscris-o la cursuri de specialitate. De asemenea, ea mai face și canto și pian, precum și înot”, a mărturisit Irinel Columbeanu.    

Irina a reușit să-i impresioneze pe toți cei prezenți la expoziția de sâmbăta trecută, unde și-a expus nu mai puțin de nouă tablouri. Mândru de fata sa, afaceristul de la Izvorani a mai spus că nu poate descrie în cuvinte ceea ce simte când privește tablourile fiicei sale expuse într-o galerie.

Surprinzător sau nu, Irina nu a pictat-o până acum deloc pe mama sa, lucru de altfel confirmat de Irinel Columbeanu. ”Irina a început să deseneze singură, apoi, cu acordul ei, am înscris-o la cursuri de specialitate. De asemenea, ea mai face și canto și pian, precum și înot”, a mai spus omul de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel