IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Irina Begu și Timea Babos se duelează în finala turneului WTA de la Florianopolis. Meciul dintre Irina Begu și Timea Babos va fi transmis începând cu ora 17:00. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla rezultatul partidei.

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Irina Begu s-a calificat în finala turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, joi, după ce a dispus cu 6-3, 6-3 de portoricana Monica Puig.

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Irina Begu (25 ani, 31 WTA), a doua favorită a turneului, s-a impus într-o oră și 23 de minute în fața unei adversare de 22 de ani, aflată pe locul 37 în lume (a treia favorită). Irina Begu a avut 9 ași în acest meci, în timp ce Puig a comis 7 duble greșeli.

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Irina Begu, care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a impus și în primul duel cu Puig, anul acesta, în optimi la Charleston, cu 1-6, 6-2, 7-6 (4).

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Timea Babos a dispus în cealaltă semifinală de Ana Bogdan, cu 7-6 (8), 6-3.

IRINA BEGU - TIMEA BABOS în FINALA de la Florianopolis. Irina Begu are un singur joc cu Timea Babos (23 ani, 44 WTA), cap de serie numărul șase, câștigat în 2012 în primul tur la Fes (Maroc), cu 7-6 (3), 6-3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel