Ionuţ Farcaş este noul Vicepreşedinte al Diviziei Energie în cadrul Schneider Electric România

Schneider Electric România îl numeşte în funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energie pe Ionuţ Farcaş, specialist cu o experienţă vastă în servicii suport pentru business şi în domeniul furnizării energiei electrice. Această divizie a fost coordonată până în prezent de Florentina Totth, care a devenit, în luna februarie a acestui an, Preşedintele companiei.

Schneider Electric România îl numeşte în funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energie pe Ionuţ Farcaş, specialist cu o experienţă vastă în servicii suport pentru business şi în domeniul furnizării energiei electrice. Această divizie a fost coordonată până în prezent de Florentina Totth, care a devenit, în luna februarie a acestui an, Preşedintele companiei. 

Înainte de a se alătura echipei Schneider Electric, Ionuţ Farcaş a lucrat, timp de opt ani, pentru compania Enel, în cadrul căreia a ocupat mai multe funcţii, cu responsabilităţi atât în domeniul reglementării, cât şi în marketing, sourcing şi vânzări de energie, achiziţii, planificare şi implementare de proiecte etc. Astfel, în perioada 2006-2007, Ionuţ Farcaş a ocupat poziţia de Executive Commercial Assistant în cadrul Enel România, fiind numit ulterior responsabil al Departamentului de Reglementare Enel Energie şi Enel Energie Muntenia (2007-2009), Director de Vânzări Enel Energie şi Enel Enegie Muntenia (2010-2012), Project Management Officer (PMO) Global Business Services în cadrul One Company Project, pentru Enel Spa Rome (2011-2012) şi Head of Romania Service Area & Director Enel Servicii Comune (2012-2014). Anterior, şi-a început cariera ca inginer tehnic comercial la Chorus M&D, distribuitor de echipamente electrice (2004-2006).

„Schneider Electric este una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei, cu o ofertă impresionantă de echipamente, soluţii integrate şi tehnologii inovatoare la nivel mondial. De asemenea, Schneider Electric are în România o echipă dedicată şi ambiţioasă, care a obţinut rezultate remarcabile până în prezent şi cu care sunt nerăbdător să colaborez pentru a continua aceste performanţe şi a depăşi obiectivele de creştere ale companiei,” a declarat Ionuţ Farcaş, noul Vicepreşedinte al Diviziei Energie în cadrul Schneider Electric România şi Republica Moldova.

În noua funcţie, Ionuţ Farcaş va coordona activităţile echipei din Divizia Energy, responsabilă de furnizarea de produse, echipamente şi soluţii de distribuţie a energiei  electrice. Funcţia de Vicepreşedinte al Diviziei Energie a fost deţinută de Florentina Totth, până la 1 februarie 2014, când a fost numită Preşedintele companiei, însă aceasta a rămas coordonatorul interimar al diviziei până la aducerea lui Ionuţ Farcaş.

„Ionuţ este unul dintre cei mai experimentaţi şi valoroşi tineri profesionişti din domeniul energiei şi sunt convinsă că aducerea lui în echipa noastră va avea o contribuţie importantă la dezvoltarea business-ului Diviziei de Energie, precum şi al companiei în ansamblu. Ne bucurăm să îl avem alături de noi şi aşteptăm cu entuziasm să realizăm împreună proiecte de succes”, a declarat Florentina Totth, Preşedintele Schneider Electric România şi Republica Moldova.

Ionuţ Farcaş a absolvit Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” Bacău în 2004 şi un program de master în marketing la aceeaşi universitate (2004-2006). De asemenea, a urmat un program Erasmus în inginerie la Genova (2000-2001) şi Institutul Tehnic „Italo Calvino” din acelaşi oraş (2001-2002) şi a finalizat, în anul 2009, un program de leadership în managementul energiei la IESE Business School din Barcelona şi la Facultatea de Management a Universităţii Bocconi (SDA Bocconi) din Milano. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel