Ionuț Vulpescu: Traian Băsescu nu înțelege cât rău a făcut. Este expresia fricii

Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, a comentat prestația fostului președinte Traian Băsescu, de la Realitatea TV, de vineri seară. 

"Greu de catalogat intervenția lui Traian Băsescu la Realitatea Tv. Pentru că, dincolo de amestecul de minciuni și de jumătăți de adevăruri, această intervenție este rezumatul a două mandate de președinte al României, care au produs atâta suferință, au degradat grav relațiile dintre instituții, dintre oamenii politici, au făcut din stat un inamic al cetățeanului", a scris ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul a precizat că faptul că președintele apără cu fidelitate și tărie persoane care i-au fost aproape "ar putea fi interpretat ca un gest de onoare. Nu este. Este expresia fricii de a fi obligat să răspundă pentru ceea ce a făcut. În primul rând este vorba despre răspunderea politică, pentru că nu ar fi niciun motiv de satisfacție să ajungă în fața Justiției un fost președinte. Acei oameni au fost aleși și promovați de Traian Băsescu. Și au fost folosiți de el în lupta cu adversarii politici, dincolo de lege și de Constituție". 

"Eu sunt perfect, doamnă!"

"Dar cel mai grav lucru, abstracție făcând de ipocrizia unor regrete de complezență, este faptul că nu înțelege cât rău a făcut României și românilor. "Eu sunt perfect, doamnă!" se aude și acum. Spre indignarea și chiar revolta celor mai mulți dintre români. A ratat, vorba lui Jacques Chirac, o bună ocazie de a tăcea. Sigur, asta nu-l făcea filosof. Dar poate era un semn de înțelepciune", a conchis Ionuț Vulpescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel