Ionuț Vulpescu și Mirel Palada, apel la normalitate. "PNL, anunțuri apocaliptice"

Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, și consilierul de stat în Guvernul României, Mirel Palada, fac un apel la normalitate în contextul în care PNL face anunțuri apocaliptice.

"În lipsă de altceva mai bun, Opoziția, mai precis noul PNL, s-a specializat în anunțuri apocaliptice despre starea României. Și, evident, cere, bătând vehement din botina doamnei Alina Gorghiu, demisia premierului Victor Ponta și a guvernului. Nimeni nu spune că România este Raiul pe Pământ. Dar orice om de bun simț vede decalajul între realitatea acestor ultimi trei ani și discursul apocaliptic al Opoziției", a scris ministrul Culturii, pe pagina sa de Facebook.

Apocalipsa se amână!

Ionuț Vulpescu a adăugat: "Cred că este timpul să renunțăm la gândirea apocaliptică. Apocalipsa, cel puțin pentru România, se amână pentru vremuri mai potrivite. Deocamdată avem altele de făcut, anume ceea ce așteaptă românii de la noi: o economie mai performantă, mai multe locuri de muncă, educație și sănătate, ca sisteme publice, mai bune și mai accesibile, și tot așa. Astea nu se fac dacă apelăm doar la gândirea apocaliptică. E bine să încercăm și altceva, mai aproape de Europa aceea după care tânjim, și la care ne raportăm mereu. În rest, Guvernul guvernează, Opoziția face conferințe de presă. Neapărat apocaliptice, să nu se sperie românii că au rămas fără spectacolul politic de duminică, la prânzișor...". 

"Avem nevoie de normalitate"

Consilierul guvernamental Mirel Palada a apreciat poziția ministrului Culturii, după cum a scris pe pagina personală de Facebook: "Este reconfortant să vezi că și alte persoane pe care le apreciezi gândesc la fel ca tine. Nevoia de normalitate și de reconstrucție, de gândire pozitivă, pe care o clamez în mod constant de ani de zile, cu mult înainte să fac parte din echipa de consilieri a prim-ministrului Victor Ponta, iată că este propusă și de ministrul culturii Ionuț Vulpescu. Avem nevoie de normalitate. Echilibrul și buna măsură și bunul simț, valori atât de greu de atins și atât de greu de menținut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel