Ionela Năstase a plecat de la România TV: Închei acest capitol

Ionela Năstase a plecat de la România TV.

"Scriu aceste rânduri pentru că le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au ținut companie, seară de seară, în fața televizorului și, de ceva vreme deja, mă întreabă de ce nu mai apar.

La începutul anului, am luat o pauză de reflecție. După cinci ani la acest post, am simțit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, așadar, acest capitol din viața mea. Au fost cinci ani cu bune și rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relații amicale cu oameni de calitate și am descoperit noi oportunități.

Un proiect important, de suflet, mă așteaptă acum. Sper să-l duc la bun sfârșit. În plus, am devenit propriul meu șef într-o firmă de comunicare și PR. Aviz, amatorilor! 

[citeste si]

Nu spun adio televiziunii... cine știe?! Poate peste un timp ne revedem "pe sticlă"! Stimați telespectatori, vă mulțumesc pentru audiențele din toată această perioadă! De asemenea, le mulțumesc din suflet colegilor! Pentru tot!", a scris Ionela Năstase pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel