Ion Ţiriac despre Klaus Iohannis: Nu ştiam că joacă tenis, acest sport s-a lipit mereu de politicieni

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, miercuri seară, la prima ediţie a Balului Nataţiei, că nu ştia că preşedintele ales Klaus Iohannis este un practicant al tenisului.

"Nu ştiam că Iohannis joacă tenis. Extraordinar. Nu ştiu dacă acest sport creează lideri, dar ştiu că întotdeuna tenisul s-a lipit de clasa superioară. Politicienii toţi au jucat tenis, şi pe vremea aia şi pe vremea asta. Dacă luaţi guvernul de azi, cred că 50 la sută dintre ei joacă tenis. Nu ştiu de ce se ascund, să joace prin nu ştiu ce baloane, pentru că în fond sunt oameni, cu două picioare, cu două mâini, unii cu cap, alţii fără. Ar putea juca cu oricine", a spus Ţiriac potrivit Mediafax. 

Omul de afaceri l-a dat drept exemplu de om politic pasionat de tenis pe fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schroder. 

Citește și: KLAUS IOHANNIS, protagonist într-o reclamă de promovare pentru SIBIU OPEN 2014 - Video 

"Cancelarul Schroder (n.r. - fostul cancelar federal al Germaniei, Gerhard Schroder) a încercat terenul de la Hanovra, când au făcut ăia patru ani de Masters acolo. A venit la ora 6 dimineaţa să joace tenis cu Năstase. L-am lăsat pe Năstase, i-am zis «Mă Ilie, ai grijă, e cancelarul Germaniei, uită-te la mine». Când m-am dus să le duc apă, după numai trei minute, Ilie îi zicea cancelarului: «Gerhard, nu e posibil aşa ceva». I-am zis: «Mă Ilie, ăsta e cancelar, nu poţi să vorbeşti aşa». Iar el mi-a răspuns: «Mă, el mi-a zis Ilie, eu ce să-i spun? Dacă vrei, îi zic Vasilică». Ăsta e Ilie", a afirmat Ion Ţiriac.

Întrebat dacă ar accepta o invitaţie a preşedintelui ales de a disputa o partidă de tenis, Ţiriac a spus că ar refuza, dar ar putea paria pe o victorie a prietenului său Ilie Năstase: "Categoric aş refuza, nu am mai jucat de 35 de ani. Cu tot respectul însă, nu l-am văzut pe domnul Iohannis pe teren, dar pariez acum că îl bate Ilie de îi sună apa în cap".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel