Ion Țiriac, OPINIE dură despre Simona Halep: A jucat atât de prost cum nu putea să joace nimeni

Simona Halep rămâne în cursă pentru a câştiga al doilea turneu Premier Mandatory la rând, însă fostul jucător de tenis n-a fost impresionat de jocul numărului trei mondial.

Simona Halep o va întâlni, în noaptea de miercuri spre joi, pe Sloane Stephens (SUA, 45 WTA) pentru un loc în semifinalele turneului de la Miami, notează adevărul.ro.
 
Practic, constănţeanca de 23 de ani mai are doi paşi până la finală şi, în cazul în care va câştiga trofeul, va bifa al doilea succes consecutiv la un turneu Premier Mandatory, cea mai importantă categorie după competiţiile Grand Slam. Acum două săptămâni, Halep s-a impus şi la Indian Wells, după o finală cu Jelena Jankovici în care, la un moment dat, adversara a servit pentru câştigarea meciului şi a turneului.
 

Citește și: Cadou de la Ion Țiriac: Simona Halep, pe afișul oficial al turneului de la Madrid, alături de Roger Federer - FOTO

 
 
Ion Ţiriac a urmărit prestaţiile Simonei la Indian Wells şi n-a fost impresionat de jocul numărului 3 mondial, ci de încăpătânarea ei de a câştiga.
 
„Halep are un merit extraordinar, pentru că a jucat atât de prost cum nu putea să joace nimeni, dar să te ţii cu dinţii 12 zile de fiecare meci şi, în special, la finala aia (n.r. - cu Jelena Jankovici), să te ţii cu dinţii cum s-a ţinut ea, trebuie să ridici pălăria. Când joacă bine fiecare jucătoare câştigă, secretul la sportul acesta e să câştigi când joci prost“, a afirmat Ţiriac la Digi Sport.
 
El a explicat ce îi lipseşte Simonei în acest moment: „Halep e un super star, adică până la mega star îi trebuie încă 2-3 ani, îi trebuie să ajungă într-un vârf unde să fie foarte stabilă. Ea are foarte multă carismă, dă bine pe sticlă, pe lângă faptul că e o bună profesionistă“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel