Ion Marin, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, desemnat de MP pentru Primăria Buzău

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, comisarul şef în rezervă Ion Marin, a fost anunţat miercuri drept candidatul filialei Buzău a Mişcării Populare pentru funcţia de primar al municipiului la alegerile locale din luna iunie.

Comisarul şef (r) Ion Marin, şef al IPJ Buzău în perioada 2009-2012, a renunţat la începutul anului la cursa pentru primăria municipiului 'din motive de familie'. 'Nici un moment n-am părăsit Mişcarea Populară, dar am renunţat să mai candidez la alegeri din motive de familie.

Revin în cursa pentru Primăria Buzău datorită preşedintelui Traian Băsescu şi al preşedintelui executiv al Mişcării Populare, Eugen Tomac care au avut încredere în mine şi m-au propus, la sfârşitul săptămânii trecute, în structurile centrale de conducere ale partidului', a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul MP Buzău.

[citeste si]

La rândul său, preşedintele filialei Buzău a MP, Nicu Cristian, a amintit că Ion Marin a fost ales secretar executiv la nivel central. 'O funcţie care ne onorează, dar ne şi obligă în acelaşi timp pentru a câştiga o primărie capitală de judeţ', a arătat liderul MP Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel