Ion Țiriac, șocat de Simona Halep: Niciodată n-am văzut așa ceva

tiriac halep
tiriac halep

Fostul mare tenismen român, Ion Țiriac, este încrezător că Simona Halep va ajunge numărul 1 WTA și mărturisește că a rămas impresionat de capacitatea sportivei noastre de a se adapta la situații noi privind jocul. 

Ion Ţiriac a declarat, într-un interviu acordat pentru L'Equipe, că Simona Halep poate ajunge "cu ușurință" numărul unu mondial, scrie romaniatv.net. 

"Simona Halep are toate calitățile posibile: talent, e abilă, are viziune. Cred că poate deveni cu ușurință numărul unu mondial. Da, cu ușurință!", a afirmat Țiriac, precizând că românca îi aduce aminte de un alt mare tenismen, Boris Becker, dar și de "copilul teribil" al sportului alb. "Ea este precum Ilie Năstase. El se antrena o dată pe săptămână, dar mă batea de fiecare dată!", a spus Ion Țiriac.

Pe de altă parte, Ion Țiriac mărturisește că Simona Halep este o revelație și pentru el: "I-am antrenat pe Becker și Villas și i-am manageriat pe alții, dar niciodată n-am văzut așa ceva, o jucătoare care să se adapteze atât de rapid! Și-a schimbat serviciul în două săptămâni! Cu Villas, am încercat 10 ani!", a mai spus Ion Țiriac.

TABLOU ROLAND GARROS 2015: Cu cine joacă în turul 1 SIMONA HALEP și celelalte românce

Simona Halep va participa, începând de duminică, la turneul de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. 

Alături de Halep, pe tabloul principal al turneului, România are alte patru jucătoare: Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu sunt cele cinci "tricolore" de pe tabloul principal de la Paris.

Din păcate, Sorana Cîrstea (locul 145 WTA) a fost eliminată, vineri, în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros, fiind învinsă de Veronica Cepede Royg (Paraguay), locul 174 WTA, scor 6-1, 6-3, după 77 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel