Iohannis, replică după atacul Noricăi Nicolai

iohannis
iohannis

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, critică ieșirea "deloc elegantă" a eurodeputatei Norica Nicolai, care a atacat fosta conducere a partidului și i-a reproșat fuziunea cu PDL și intrarea în Partidul Popular European.

"După părerea mea oricine are dreptul la opinie. Dar nu oricum. Dacă avem congres sâmbătă, nu poți ca liberal să mergi jos la televizor și să-ți exprimi într-un mod cras opiniile. Nu mi s-a părut deloc elegant ca aceste opinii, unele îndreptate spre o persoană, să fie exprimate înainte cu două zile la televizor", a declarat Iohannis, vineri seară, la Realitatea Tv.

Vicepreședintele PNL Norica Nicolai a avut miercuri seară o ieșire extrem de vehementă, spunând că se opune "categoric" fuziunii cu PDL. Totodată, ea consideră că PNL intră pe "ușa din dos" în PPE și că Antonescu a restras PNL din Alde pentru ca soția sa, Adina Vălean, să fie aleasă vicepreședinte al Parlamentului European.

Nicolai a arătat că nu-l sprijină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, deoarece vrea ca președintele României să fie "român".

Nicolai, anti-Klaus: Vreau un președinte român!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel