Iohannis promite o autostradă care să lege Moldova de restul ţării

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, la Iaşi, că este necesară o autostradă care să lege Moldova de restul ţării şi al Europei, iar acest obiectiv ar trebui să fie unul prioritar.

'Moldova suferă încă din cauza decalajelor economice. O autostradă care să lege Moldova de restul ţării şi al Europei ar aduce numeroase beneficii. În perioada următoare acest proiect ar trebui să devină prioritar', a spus Iohannis.

Coincidență? Autostrada era motiv pentru huiduieli cu o zi înainte

 Cu o zi înainte de vizita prezidențială, un ziar electronic din Iași prezenta cinci motive pentru care politicienii care vin de ziua Unirii ar trebui huiduiți. Printre acestea se număra și autostrada spre Vest, promisă de mai multe ori și niciodată finanțată. Ziarul 7Est mai pomenea aeroportul, spitalul regional, șoseaua de centură și o bază sportivă nouă.

Oricum, la ritmul în care se construiesc autostrăzile în România această prioritate riscă să rămână pe hârtie mult și bine. Premierul Dacian Cioloș, care spre deosebire de Iohannis, a fost huiduit la Iași, a recunoscut că la autostrada București-Brașov studiile de fezabilitate, care trebuuie refăcute, pot demara în 2017, dacă totul merge perfect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel