Iohannis, prezent la semimaratonul din Sibiu pentru a o susține pe soția sa

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent sâmbătă dimineaţă în Muzeul Satului din Sibiu, unde o susţine pe soţia sa Carmen, participantă la Semimaratonul Sibiului.

El a declarat că e foarte important să susţinem cauze nobile, mai ales legate de sănătate. Carmen Iohannis aleargă pentru prima dată la un maraton. Ea a luat startul împreună cu elevii săi de la Colegiul 'Gheorghe Lazăr' din Sibiu, unde este profesoară de limba engleză, pentru ajutorarea copiilor prematuri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde medicul Livia Ognean a pus bazele Asociaţiei BabyCare şi astfel a reuşit să ajute Secţia de Neonatologie.

Carmen Iohannis va alerga pe un traseu de 5,4 kilometri, în ştafetă cu elevii ei. Susţinătorii cauzei copiilor prematuri pot dona sume de bani în contul Asociaţiei BabyCare, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui aparat de respiraţie la Neonatologia de la Sibiu. Carmen Iohannis face sport destul de des. Soţia preşedintelui Iohannis obişnuieşte să alerge cu elevii săi. De trei ori pe săptămână, aceasta joacă tenis la un club privat din Sibiu, aparţinând finului Marius Vecerdea.

Semimaratonul Sibiului este considerat cel mai important eveniment caritabil de acest gen din judeţ. În acest an s-au înscris 2.600 de oameni la Semimaraton. Din donaţiile de până acum s-au strâns aproape 300.000 de lei, potrivit organizatorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel