Urmărește emisiunea live


Iohannis, interviu. Niels Schnecker: Mesajele acestea fac bine României

Klaus Iohannis a acordat recent un interviu în limba germană pentru DW.DE. Președintele ales a spus că vrea o politică bazată pe fapte și nu pe vorbe. Klaus Iohannis a mai spus că vrea să schimbe din temelii învățământul și sistemul medical, dar și pe cel de pensii pentru români.

VEZI ȘI: Vadim Tudor-Klaus Iohannis, cuvinte dure: "Mai bine v-aţi fi-mpuşcat"

"Campania mea electorală a început de la întrebarea "De ce vreau să fac acest pas?" Răspunsul meu a fost de la început că vreau să avem o altfel de politică în România. A fost principala temă a campaniei mele electorale. Un alt fel de politică, adică mai puţin spectacol, mai puţină vorbă şi mai multe soluţii, mai multe soluţii pentru români, pentru populatie", a declarat Klaus Iohannis într-un interviu pentru Deutsche Welle.

În opinia preşedintelui ales Klaus Iohannis "sunt multe lucruri care pot fi îmbunătăţite în România, lucruri care trebuie continuate sau lucruri care trebuie schimbate, (...) lucruri care ţin de şcoli, de sistemul de sănătate, infrastructura, sistemul de pensii şi multe alte lucruri care, după părerea mea, nu doar că trebuie îmbunătăţite, dar au nevoie şi de o altă abordare".

Consultantul politic Niels Schnecker a comentat acest subiect.

"Nimic din ceea ce spune Klaus Iohannis nu este împotriva a ceea ce ne dorim cu toții. Era de așteptat un interviu în limba germană. Este o modalitate prin care ajungem și noi să fim văzuți. Până la urmă, vă reamintesc că și Victor Ponta a făcut o serie întreagă de interviuri în limbile engleză și franceză, atunci când a preluat Guvernul, tocmai pentru că le știe foarte bine. Este normal să te duci acolo unde poți să dai mesajele cele mai puternice. Până la urmă, mesajele acestea fac bine României și mai precis lui Klaus Iohannis în persoană", a spus consultantul politic Niels Schnecker la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel