Urmărește emisiunea live


Iohannis, despre gafa "ghinion": Îmi cer scuze. Am avut o zi proastă

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a prezentat scuze publice pentru că a răspuns "ghinion" când a fost întrebat cum de nu au reușit toți profesorii să-și cumpere șase case din banii de salariu.

"A fost un răspuns foarte neinspirat și chiar cred că e momentul, dacă cineva s-a simțit jignit, să-mi cer scuze în public. Am avut o zi proastă și dacă acea afirmație nefericită a supărat pe cineva îmi asum vina. Îmi cer scuze, asta este", a declarat Iohannis, luni seară, la B1 Tv.

Șeful PNL, care a lucrat ca profesor și inspector școlar, a spus că declarația pentru care își cere scuze se referea, de fapt, la faptul că profesorii au fost ignorați de toate guvernările.

"În ultimii 25 de ani, dascălii au avut ghinion pentru că nicio guvernare nu a vrut să-i bage în seamă. Au rămas mereu ultimii. În toate guvernările au rămas tot în coadă și nu li s-a rezolvat problema. Asta este esența și despre asta a fost vorba. În programul meu, educația este nucleul. Salarizarea dascălilor este importantă", a adăugat Iohannis.

Într-un interviu acordat recent, Klaus Iohannis a declarat că profesorii care n-au reușit să-și cumpere șase case "prin muncă cinstită", asemeni lui, au avut ghinion.

Emil Hurezeanu: "Își protejează soția". Cine este Carmen Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel