ATAC TERORIST AEROPORT ATATURK TURCIA. Klaus Iohannis: O atrocitate!

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe în urma atentatelor care au avut loc  marți pe Aeroportul Internaţional Ataturk din Istanbul. 

"Atacurile teroriste care au avut loc marţi noapte la Istanbul reprezintă o atrocitate. Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 140 au fost răniţi, în urma unui act de cruzime îndreptat asupra unor cetăţeni nevinovaţi. Doresc să îmi exprim cele mai sincere condoleanţe pentru familiile îndurerate şi suntem alături de cei care se luptă în acest moment pentru viaţa lor. Astfel de atentate trebuie să fie prevenite, iar ţara noastră este şi va rămâne în continuare un partener angajat în lupta internaţională împotriva terorismului", afirmă Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă.

Marți seară, pe aeroportul Ataturk din Istanbul a avut loc un triplu atentat sinucigaș care a luat viața a 36 de persoane și a rănit cel puțin 146. Un grup de români trecuseră de check-in și au rămas blocați pe aeroport. Ei trebuiau să se întoarcă în țară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel