Iohannis, atac la politicieni: Sper să fie sancţionaţi de electorat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că mesajele anti-justiţie ale politicienilor, unii dintre aceştia oameni care au deţinut funcţii importante în stat, sunt retrograde, el exprimându-şi speranţa că aceştia vor fi sancţionaţi de electorat.

 'Este interesantă această conjunctură în care unii politicieni, unii dintre ei care au avut cele mai înalte funcţii din stat, au impresia că mesaje anti-justiţie sunt bune pentru campania electorală. Eu îmi doresc foarte mult ca alegătorul să dovedească faptul că mesajele anti-justiţie sunt cea mai proastă cale. Sunt convins că România este ţara care va reuşi să scape de corupţie şi va avea o justiţie diferită, dar se vede că acum, în pregătirea campaniei, sunt politicieni care mizează, din păcate, şi sper să fie sancţionaţi de electorat, pe un discurs anti-justiţie', a spus Iohannis, după ce a participat la reuniunea Biroului Grupului Partidului Popular European, care are loc la Bucureşti.

El a subliniat că instituţiile sunt suficient de puternice să facă faţă mesajelor anti-justiţie ale politicienilor.

'Aici nu este problemă, dar eu sper să fie şi alegătorul convins că nu acest mesaj anti-justiţie duce România mai departe, ci că este un mesaj retrograd care ne-ar duce înapoi într-o zonă în care nu ne dorim să ajungem', a adăugat şeful statului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel