Iohannis, analiză mandate Băsescu. Ce îi reproșează Iohannis lui Băsescu

Invitat la DC News Live, Klaus Iohannis a vorbit despre lucrurile bune și lucrurile rele pe care Traian Băsescu le-a făcut în perioada cât a fost președinte.

Întrebat care a fost cea mai mare greșeala făcută de Traian Băsescu în perioada ultimului mandat de președinte, Klaus Iohannis a zis: "A folosit prea consecvent principiul divide et impera, creând nenumărate falii în societatea românească fără să rezolve probleme prin această abordare".

Vezi AICI interviul integral

Cât despre lucrurile bune făcute de Traian Băsescu cât timp a fost președinte, candidatul ACL la prezidențiale a mai spus: "Dacă vom căuta și lucruri bune, categoric vom găsi. Întotdeauna sunt și părți bune, dar și părți rele. Nu vreau să analizez mandatele lui Traian Băsescu, dar trebuie să constatăm că în ultimii ani, în două domenii, s-au făcut progrese notabile. Vorbesc despre consolidarea statului de drept și independența justiției. În aceste două domenii s-au făcut progrese. Asta nu înseamnă că trebuie să stăm și să spunem... ce bine că s-au făcut progrese și să nu mai facem nimic. Ambele trebuie duse mai departe. Sunt două domenii care sunt extrem de importante".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel