Iohannis a refuzat să îi acorde un interviu lui Ciutacu. "Scuză penibilă și tactică de campanie"

Klaus Iohannis a refuzat dezbaterile electorale propuse de contracandidatul său din turul doi, Victor Ponta, la cele patru televiziuni de știri. În plus, se pare că liderul PNL refuză și interviurile în biroul său de la PNL. Victor Ciutacu a povestit că i-a propus un interviu lui Klaus Iohannis care să aibă loc la sediul PNL, dar realizatorul TV a fost refuzat.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Cum a fost surprins fiul lui SZOBI CSEH

În emisiunea "România alege președintele", difuzată la România TV, Victor Ciutacu a spus că i se pare jignitoare abordarea lui Klaus Iohannis față de presă.

"Mie mi se pare jignitoarea abordarea lui Klaus Iohannis pentru mai multe categorii sociale și profesionale, în primul rând pentru presă. N-a găsit patru oameni capabili, la patru televiziuni. Presupunem că suntem toți ticăloși. Eu refuz să cred că suntem toți numai lepre care nu ne ridicăm la cultura domnului Klaus Iohannis", a zis jurnalistul care mai a povestit că l-a invitat pe Klaus Iohannis să îi ia interviu la sediul PNL, dar a fost refuzat.

Victor Ciutacu-Klaus Iohannis, interviu la sediul PNL

Contactat de DC News, Victor Ciutacu a menționat că nu este prima dată când i-a propus lui Klaus Iohannis să îi acorde un interviu: "I-am oferit varianta de a face un interviu unu la unu, ca orice interviu, chiar la el in birou, în sediul PNL... să nu aibă străbateri... că-l mușcă pereții lui Ghiță. I-am cerut un interviu prin Alina Gorghiu, Ludovic Orban, Cezar Preda de când a început campania prezidențială, chiar și înainte. Până acum, n-am întâlnit vreun om, de la Elena Udrea, Elena Băsescu, Monica Iacob-Ridzi, Răzvan Theodorescu, Augustin Buzura, Constantin Bălăceanu Stolnici, Ion Iliescu și Emil Constantinescu, până la orice lider politic din România, care să se fi plâns de conduita mea la un interviu. Nici măcar pedeliștii care au venit la A3", a mai zis Victor Ciutacu.

Text fulminant împotriva "diaspocrației": Salam cu soia, pe invers

Klaus Iohannis a refuzat interviul cu Victor Ciutacu pentru că "acum nu este momentul"

Refuzul lui Klaus Iohannis de a nu acorda interviuri decât la B1 sau la Realitatea TV ar putea fi o strategie de campanie.

"Nu am primit niciun răspuns, cu excepția veșnicului "o să încercăm" sau "nu e momentul". E o scuză penibilă și o tactică de campanie. Iese doar în mediu controlat. Dacă ți-e teamă că nu faci față unui interviu la tine-n birou, ce garanție îmi oferi că te descurci la summit-uri internaționale?
Sau daca vine CNN peste tine...", a declarat Victor Ciutacu pentru DC News.

Victor Ponta-Klaus Iohannis, posibilă dezbatere electorală la România TV


Întrebat de o confruntare Victor Ponta-Klaus Iohannis, la România TV, pe care ar putea să o modereze, Victor Ciutacu ne-a zis: "Aud că se întâlnesc azi staff-urile, habar n-am. Nu cred că vine pentru că tactica de campanie a fost sa demonizeze Antena 3 și România TV. Nu mi-a propus nimeni nimic, ca să am ce accepta. Ca sentiment general, nu mi se pare nici o șmecherie să moderezi o eventuală astfel de dezbatere într-un asemenea climat isteric. În plus, cu tot respectul față de ambii candidați, nici nu o văd ca pe vreo mare provocare profesională. Daca va fi, va fi o chestie stricată, cu scandal pe timpii alocați, pe drepturi la replică etc. Lipsește orice creativitate. Dar, ca să ne lămurim, presupunând prin absurd că doar în acceptul meu ar sta decizia organizării marii confruntări, să mă anunțe ziua, ora și locul"

Confruntare Victor Ponta-Klaus Iohannis 

"Nu o văd, sincer. Și n-am talent la SF. (Ne)organizare unei dezbateri de campanie mi se pare doar o altă temă de campanie", a zis Victor Ciutacu.

Întrebat dacă o dezbatere electorală l-ar dezavantaja pe Klaus Iohannis, realizatorul România TV a zis: "La prima vedere, așa e, da' poate zace vreun orator impetuos în neamț și nu ne-am prins noi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel