Ioan Rus: Sunt un adept al autostrăzilor. Cum prind o autostradă, cum iau amendă

Foto: dcnews.ro
Foto: dcnews.ro

Deși în MasterPlanul General de Transport majoritatea autostrăzilor au devenit drumuri expres, ministrul Transporturilor, Ioan Rus,  se declară un adept al "autostrăzilor", și admite că atunci când circulă pe astfel de drumuri încalcă viteza legală

Prezent joi la Bucharest Forum 2014, Ioan Rus a apărat MasterPlanul de Transport pus recent în dezbatere publică.

"Acest document, care a fost elaborat exclusiv de experți și nu de politicieni, încercăm să-l ținem în dezbatere publică în perioada următoare urmând să-l transformăm într-un program național al României de care să ne ținem cu toții, astfel încât să asigurăm suportul necesar și suficient de infrastructură pentru dezvoltarea României", a declarat Ioan Rus.

Ministrul crede că, până la contruirea unor autostrăzi, autoritățile române ar trebui să se concentreze pe drumuri transregionale și expres.

"Singura problemă pe care am avut-o cu legea până acum e permisul de conducere și viteza. Sunt un adept al autostrăzilor în totalitate. Mă raportez cu supușenie. Acum trei luni mi-am luat permisul ultima dată.  Cum prind o autostradă cum mă prinde poliția, plătesc amenzi sau așa. În acest moment putem să vorbim despre autostrăzi transcarpatice încă câțiva ani, dacă vrem să purtăm discuții. Sau putem intra într-o zonă de pas cu pas de rezolvare a problemelor, de la drumuri transregionale la drumuri expres", a spus Rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel