Ioan Rus și-a pierdut cumpătul în fața presei. "Nu știri ne trebuie, ci drumuri"

ioan rus dc
ioan rus dc

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a avut o reacție dură la adresa jurnaliștilor, care i-au adresat o întrebare incomodă. 

"Renunțați la acroșuri de doi bani!"

Întrebat dacă se pierd bani cu studiile de fezabilitate, Ioan Rus a răspuns: "Vom face o analiză privitor la situaţia studiilor de fezabilitate şi o să vedem dacă unele trebuie blocate sau nu. Bănuiesc că nu. Eu vă înţeleg pe dumneavoastră. Vă invit să fiţi parteneri la o lucrare extrem de solidă şi să renunţaţi la acroşuri de doi bani. Vă invit la treaba asta", potrivit Mediafax. 

"Nu ştiu (dacă se pierd bani - n.r.). O să verific să vedem dacă se pierd bani sau nu se pierd bani. Ceea ce vă pot spune în acest moment e că nu există, între ceea ce s-a gândit de-a lungul vremii şi ceea ce rezultă aici, diferenţe foarte mari. Sunt diferenţe foarte mici", a adăugat Ioan Rus.

"Astea ne trebuie, nu ştiri"

Ministrul Transporturilor a adăugat "că va exista studiu care s-a dus într-o anumită fază şi nu mai e nevoie în felul acesta, el se va corecta. Şi s-ar putea să existe să spunem şi diferenţe sau să se piardă şi ceva bani. Nu am o imagine exactă în acest lucru, dar invitaţia este să gândim pozitiv acest document şi să încercăm să-l sprijinim chiar şi criticând-l şi să nu căutăm pur şi simplu, dacă o fi ceva, doi lei, ca să putem să facem o ştire din treaba asta. Că nouă nu ştiri ne trebuie, ci drumuri expres, regionale şi autostrăzi. Astea ne trebuie, nu ştiri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel