Urmărește emisiunea live


Ioan Niculae, ieșire nervoasă în fața judecătorilor

Ioan Niculae nu mai vrea să i se reducă pedeapsa în urma cărților scrise în închisoare. 

Vineri, Ioan Niculae s-a prezentat la Tribunalul Dâmboviţa, unde se judecă solicitarea de eliberare condiţionată. Niculae a scris cinci cărţi în detenţie,astfel că acesta ar putea beneficieze de 150 de zile de reducere a pedepsei. Când procurorul de caz a susţinut că este nevoie de expertizarea cărţilor, pentru a se stabili caracterul de lucrări ştiinţifice, Nicolae a declarat că vrea să renunţe la reducerea pedepsei.

La auzul acestei decizii, Ioan Niculae a ținut să precizeze magistraților să ignore faptul că a scris aceste lucrări în închisoare, practic să uite de cele 150 de zile care i s-ar fi cuvenit la reducerea pedepsei, dar să țină cont de zilele lucrate în atelierul pușcăriei.  

Totuși, judecătorii au insistat în expertizarea lucrărilor scrise, fapt ce l-a determinat pe Niculae să afirme că mai bine l-ar condamna pe viață. Judecătorii i-au atras atenția pentru limbajul folosit. La ieșirea din sala de judecată, miliardarul a continuat, afrmând că mai bine l-ar împușca decât să-l plimbe între închisoare și judecătorie.

[citeste si]

În acest caz magistrații au dat un termen pentru data de 19 frbruarie, timp în care ar trebui să sosească și expertiza asupra lucrărilor scride de miliardar în închisoare.  

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie 2015  la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul "Mită la PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel