Ioan Niculae, ieșire nervoasă în fața judecătorilor

Ioan Niculae nu mai vrea să i se reducă pedeapsa în urma cărților scrise în închisoare. 

Vineri, Ioan Niculae s-a prezentat la Tribunalul Dâmboviţa, unde se judecă solicitarea de eliberare condiţionată. Niculae a scris cinci cărţi în detenţie,astfel că acesta ar putea beneficieze de 150 de zile de reducere a pedepsei. Când procurorul de caz a susţinut că este nevoie de expertizarea cărţilor, pentru a se stabili caracterul de lucrări ştiinţifice, Nicolae a declarat că vrea să renunţe la reducerea pedepsei.

La auzul acestei decizii, Ioan Niculae a ținut să precizeze magistraților să ignore faptul că a scris aceste lucrări în închisoare, practic să uite de cele 150 de zile care i s-ar fi cuvenit la reducerea pedepsei, dar să țină cont de zilele lucrate în atelierul pușcăriei.  

Totuși, judecătorii au insistat în expertizarea lucrărilor scrise, fapt ce l-a determinat pe Niculae să afirme că mai bine l-ar condamna pe viață. Judecătorii i-au atras atenția pentru limbajul folosit. La ieșirea din sala de judecată, miliardarul a continuat, afrmând că mai bine l-ar împușca decât să-l plimbe între închisoare și judecătorie.

[citeste si]

În acest caz magistrații au dat un termen pentru data de 19 frbruarie, timp în care ar trebui să sosească și expertiza asupra lucrărilor scride de miliardar în închisoare.  

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București, pe 2 aprilie 2015  la doi ani și șase luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila Gheorghe Bunea Stancu a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul "Mită la PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel