Investigator FBI: 'Mădălina Manole a fost UCISĂ'. Întâlnire cu procurorul general

Madalina Manole
Madalina Manole

Pete Klismet, un celebru investigator FBI, vine în România pentru a elucida cazul morții Mădălinei Manole. Acesta susține că a fost crimă.

"Mădălina Manole este un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! A fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi.  Asta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident", a declarat Pete Klismet la show-ul "Karas on Crime".

"Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmației mele! Voi puteți să redeschideți și să anchetați din nou cazul. Eu nu sunt am nicio autoritate în România, aşa că nu vă pot spune să o faceţi", a mai spus Pete Klismet.

[citeste si]

În cazul Mădălinei Manole verdictul a fost sinucidere. Vom vedea acum dacă experții FBI și aparatura lor de ultimă generație vor avea o altă evaluare a morții artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel