Investiție de 1,5 milioane euro pentru confortul demnitarilor

Investiții de milioane de euro pentru vila de protocol de la Neptun, unde președintele Traian Băsescu obișnuiește să-și petreacă vacanța de vară. 

Potrivit Antena 3, RAAPPS a investit, în 2013, în renovarea și dotarea vilelor de protocol, 3 milioane de euro.   

Cei mai mulţi bani, 1,5 milioane de euro, au fost investiţi în complexul de 134 000 de mp de la Neptun, care cuprinde 4 vile şi anexele aferente, unde Traian Băsescu își petrece vacanța de vară, de când se află la Cotroceni. Numai pentru căldură şi încălzirea apei din piscină de la vila de protocol se cheltuie 430 000 de euro anual.

Vezi precizările Administrației Prezidențiale despre vila de la Neptun

În 2013, RAAPPS a realizat venituri de peste 68 de milioane de euro. În acelaşi timp cheltuielile au depăşit 82 de milioane de euro, astfel că, la un calcul simplu, rezultă că regia a înregistrat pierderi totale de 14 milioane de euro, dublu faţă de anul 2012.

De asemenea, aproape 1 milion de euro a investit sucursala din Bucureşti a regiei, fiind urmată de sucursala Scroviştea. În vilele de la Sinaia, s-au investit aproape 150 000 de euro, în timp ce la Olăneşti, investiţiile au fost sistate după ce guvernul a decis trecerea Palatului din Olăneşti şi a Hotelului Maria în administrarea SRI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel