Revoltător: Inundații provocate de gunoaiele aruncate în diguri

Situație revoltătoare într-un municipiu din România. Canalizarea din două zone ale orașului a refulat în prima zi de Paște, producând inundații, cauza fiind cantitățile mari de gunoaie aruncate de cetățeni în diguri.

În zonele "Morilor" şi "Troianu" din municipiul Râmnicu Vâlcea s-au produs inundații în prima zi de Paşti, după ce canalizarea oraşului a refulat din cauza gunoiului aruncat de oameni direct în diguri. Potrivit municipalității, într-una dintre cele două zone s-a găsit, pe lângă o cantitate mare de gunoi menajer, chiar și o banchetă de maşină aruncată sub un pod, care a blocat un canal de scurgere. 

"Nu este prima dată când s-a întâmplat aici ca podul să fie înfundat de gunoaiele pe care le aruncă locuitorii din zonă. O să trecem la nişte controale drastice pentru că nu se poate chiar aşa. Scurgerea a fost obturată în primă fază de o banchetă de maşină, de o banchetă auto. Dacă e posibil aşa ceva! Vorbim de un oraş municipiu reşedinţă de judeţ şi comportamentul este ca în junglă. Îmi pare foarte rău că o spun, în loc să ne vedem liniştiţi de sărbători toată ziua a trebuit să patrulăm între două puncte - problemă ale oraşului" , a afirmat primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei, citează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel