EXCLUSIV  Întrebări-cheie după declarațiile fostei soții a lui Dan Condrea

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut, joi, declarații considerate incendiare, la ieșirea de la audieri, pe scările Tribunalului București.

Când s-au deconspirat așa-numiții ofițeri din jurul lui Condrea?

Laura Georgescu a spus că a fost filată tot timpul, de când era copil. Fosta soție a lui Dan Condrea a precizat că a fost chiar în ziua accidentului de o anume Brândușa Constantin, agent CIA. Femeia a dat nume și prenume ale ofițerilor din SRI, SIE, DGIPI şi SPP. Totodată, femeia spune că a aflat că Dan Condrea este ofițer SIE când l-a întrebat dacă este ofițer SIE și el nu i-a dat niciun răspuns afirmativ și negativ, ci doar "eu nu primesc ordine de la tine". Fosta soție a lui Dan Condrea se contrazice în aceste afirmații pentru că pe de-o parte spune că ofițerii SIE nu se deconspiră, iar pe de altă parte dă nume ale presupușilor ofițeri din diverse servicii. În plus, referirea la amenințări de la agenți CIA ridică, din nou, semne de întrebare.

Cine i-a trimis documentele lui Tolontan: Laura fostă Condrea sau un angajat din fabrică?

Laura Condrea a mai spus că "am transmis scan-uri lui Cătălin Tolontan cu documentul efectiv în care se precizează  că produsele în interior nu sunt cele scrise și pe etichetă, și solicit măsuri de protecție, inclusiv pentru copilul meu". La mai multe redacții au ajuns 'documente', adică poze pe care sunt scrise cu roșu nume cu săgeți către diferite persoane care ar fi presupuși agenți. Pozele sunt foarte vechi, unele chiar de la nuntă, femeia a spus că Dan Condrea și-a schimbat brusc comportamentul în timpul căsniciei, când ea a început să bănuiască racolarea sa de către SIE. Cătălin Tolontan a declarat public de unde a primit informațiile despre Hexi Pharma, din fabrică, de la un angajat. Din 2008-2009, Laura fostă Condrea nu mai face parte din firmă, nelucrând în fabrică.

De ce i-a dat fetița lui Condrea?

Pe de altă parte, în cancan.ro a apărut un articol în care se explică de ce copilul minor al celor doi a ajuns la tată, deși instanța românească în general acordă copilul mamei: "A făcut totul ca să obţină custodia fetiţei lor. După ce-l ajutase atâta timp, Laura şi-a pierdut şi copilul şi mai era obligată şi să plătească 3000 de euro lunar ca pensie alimentară! Dan o ura efectiv. Le-a angajat pe surorile Laurei la el în firmă, a atras-o pe soacră lângă el şi a încercat să o scoată nebună pe fosta soţie. I-a şi deschis acţiune în instanţă!". Concret, ceea ce scris cancan.ro citând o sursă apropiată lui Dan Condrea, este că instanța i-a încredințat lui Dan Condrea fetița pentru că s-a constat că mama avea anumite probleme de sănătate. La Antena 3, Laura Georgescu a spus că i-a dat fetița lui Dan Condrea prin acordul părților pentru că el nu era atașat de fetiță și a considerat că era bine să dezvolte o relație afectivă între tată și fiică.

VEZI MAI MULT AICI: Fosta soție a lui Condrea, afirmații șocante: Era ofițer SIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel