Întrebare pentru ”urangutanii” aflați în barul din Straja: Mai avem bărbați în România?

Imaginile șocante din barul localității Straja au determinat o reacție dură a societății civile. Alexandru Cumpănașu, președintele Asociației pentru Impletarea Democrației, ridică o întrebare cheie în editorialul scris pentru DCNews.ro.


Un mesaj pentru "barbatii" aflati in barul din Straja: "Mi-ar fi rusine sa mai ies pe strada in locul vostru!"


Cum scriam si ieri, NU VOM MAI TOLERA ABUZUL SI MARLANIA SPECIFICA NOII SPECII CE SE DEZVOLTA CA BURUIANA NETAIATA PRINTRE FLORI: "URANGUTANUS URBANUS".


Aceasta specie este una extrem de periculoasa, nestiind prea multa carte, decat cel mult titlurile bauturilor cu care se hraneste, are un comportament violent atunci cand iese din pestera in care locuieste, mai mare sau mica, de obicei cu mult prost gust; are oroare de fiintele inteligente care-l obosesc ingrozitor si il obliga sa vorbeasca; uraste femeile despre care a invatat el de la televizorul din pestera ca sunt niste jucarii sexuale care pot fi chinuite si eventual omorate in bataie, daca il surprind cu vreo intrebare. Aceasta specie din pacate creste pe langa casa oamenilor pe care-i bat, omoara, violeaza, agreseaza verbal. Pare a fi un derivat al speciei umane, insa eu cred ca este un hibrid al emisiunilor multe, repetate si cu mult prost gust, al lipsei modelelor intelectuale sau politice din societate si MUNTELUI DE TOLERANTA SAU MASOCHISM al societatii...

Înmulțire rapidă a comportamentelor de om de peșteră

Atitudinea pasiva a oamenilor fata de "omul pesterii" a condus la o inmultire rapida a speciei si uluitor la adaptarea oamenilor la comportamentelor cavernice, si nu la alungarea cu torte a acestor animale periculoase si degradante din societate.


Intorcandu-ma la barul din Straja, ma ingrozeste altceva, si anume uluitoarea pasivitate a "barbatilor" aflati acolo fata de comportamentul unui specimen, descris mai sus, fata de un OM. Ca era femeie, este cu atat mai grav. Oare ce a determinat acest comportament las, fricos si lipsit de initiativa de a apara o fiinta ce apartine aceleiasi specii?? M-am gandit mult uitandu-ma mut la filmuletul in care "urangutanus urbanus" isi cucereste teritoriul lovind in membrul cel mai slab: o femeie. O loveste este putin spus. O doboara la pamant in stare de inconstienta dupa care se intoarce la paharul din care-si soarbe licoarea, cu care se hraneste linistit si fara vreo problema, stiind ca din acel moment are barul la picioare.

Bărbații, incredibil de slabi

Daca recunosc comportamentul speciei, pentru ca-l intalnesc tot mai des, nu am realizat ca latura de rezistenta, de forta a speciei umane: BARBATII au ajuns in halul acesta de slabi. Refuzand sa accept realitatea, m-am gandit la diferite variante: poate in bar erau mai multi "urangutanus urbanus" si atunci biata femeie numerise, fara sa vrea, intr-o pestera a acestora in timpul unui ritual antic de sacrificare a femeii...observand insa ca doar unul loveste, iar ceilalti se dau cat mai departe, nelovind si ei victima, mi-am dat seam,a in repetatele vizionari, ca nu erau colegi de specie cu respectivul. Atunci? Ei bine, mi-a ramas un singur raspuns plauzibil: probabil barbatii de acolo isi uitasera pampersul acasa si, facand deja pe ei, au ramas imobilizati de rusinea reciproca a devoalarii acestui aspect.

Urangutanus urbanus a învins încă odată
Indiferent care ar fi motivul, avem o certitudine: "urangutanus urbanus" a invins inca o data. De ce este periculoasa ascensiunea acestei specii? Eu bine, deoarece eu cred ca va incepe sa produca mutatii in randul oamenilor, acestia urmand in cele din urma sa se adapteze comportamenului cavernic al lor si nu invers.
Ma intorc la Straja si la revolta mea... Stau si ma intreb totusi cateva lucruri: cum s-or simti barbatii din acel bar acum? Dar jandarmul? Oare rusinati? Invinsi? Se gandesc sa nu mai iasa din casa fara pampers? Cert e un lucru: sotiile, iubitele, mamele, fiicele lor au invatat o lectie dureroasa: CA TREBUIE SA SE APERE SINGURE!

Reținerea specimenului, uluitoare
Uluitor pentru mine a fost faptul ca specimenul a fost retinut, pentru ca reprezenta pericol social. Wowwwww!!! In sfarsit un judecator considera ca nu doar furtul gainii este pericol pentru ordinea publica, ci si lovirea, pana la inconstienta, a unei femei intr-un spatiu public. Spun asta, pentru ca pana acum violurile, bataile au fost tratate de multe instante cu "arest la domiciliu", in acest caz ar fi fost cu „arest in pestera".
Imi este rusine ca sunt barbat astazi, pentru ca asemenea oameni au tremurat ca niste bete-n vant in fata unui individ pentru care numarul de cuvinte folosit de femeia respectiva ii dereglase neuronul singuratic ce intrase si el in amortire odata cu stapanul.

Să nu permitem acestor ”mutații genetice” să schimbe societatea

Ultimul aspect pe care l-as sublinia este supravietuirea speciei umane cu evolutia ei de pana acum. Si, oricat mi-as dori sa cred ca suntem destui barbati sa tinem piept hoardelor barbare iesite din scorburi, constat ca din pacate speranta mi-a ramas in femeile din Romania care, incet dar sigur, preiau rolul de oferire a unui climat de siguranta, securitate de la barbatii mult prea efeminati, fricosi sau pur si simplu indiferenti la orice om inafara de ei. Sunt absolut convins ca daca in acel bar erau numai femei specimenul nu ar fi iesit de acolo fara semne vizibile ale unei corectii psihico-fizice.
Una peste alta stiu ca mai exista si BARBATI ADEVARATI in Romania si am convingerea ca nu vor permite acestei mutatii genetice sa schimbe total societatea in care am ales sa traim, indiferent ca aceasta specie migreaza catre zonele de conducere ale societatii: in parlament, guvern, societate civila, media - ca parte a societatii civile, partide...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel